Hirdetés

Új gameplay traileren a Far Cry 6

|

A Microsoft E3-as showján sem maradtunk Far Cry 6 nélkül.

Hirdetés

Ahogy arról szintén beszámoltunk, a Ubisoft tegnap egy új, kifejezetten hátborzongató előzetesben promózta a Far Cry következő részét. Az a trailer a Giancarlo Esposito által alakított főgonoszra, Antón Castillóra fókuszált, a Microsoft E3-as showján viszont egy egész más anyagot kaptunk.

Az új kedvcsináló ugyanis a gameplayt csillogtatja meg, természetesen rengeteg lövöldözéssel és robbanással. A főszerepet így a zsarnok ellen lázadó szedett-vedett bagázs kapja, akik a legváltozatosabb eszközökkel igyekeznek borsot törni Castillo orra alá.  

Hirdetés

Íjat, kést, machetét, mesterlövészpuskát, gránátvetőt, tankot és egyéb gyilkos szerszámokat láthatunk akcióban, de még egy különösen agresszív kakas is tiszteletét teszi.

Címkék: #far cry 6 #ubisoft
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)