Hirdetés

Már érkeznek az infók az új Gears of War játékról

|

A Game Informer felfedte legújabb címlapját és ezáltal lerántotta a leplet a következő Gears of War részről.

Hirdetés

A legújabb Game Informer magazin főszereplője nem más lesz, mint a Microsoft egyik legerősebb húzóneve, a Gears of War. Az újság címlapja már az új részt népszerűsíti, de a teljes leleplezésre egészen a hétfői E3-as Microsoft konferenciáig várnunk kell.

A Game Informer szivárogtatása itt még nem ért véget: a konferencia ideje alatt lerántják a leplet egy második címlapról is, valamint az alant látható borítóról is eltüntetik a zavaró sötétséget. A találgatások annak rendje és módja szerint rögtön megindultak, melyek nem is igazából a játék címét vagy megjelenését firtatták, sokkal inkább azt, hogy ki lehet megláncolva a magazin borítóján?

 

Sokan párhuzamot vonnak a korábban elterjedt pletykával, miszerint a Bulletstorm-ot fejlesztő People Can Fly csapat trilógiát készít a Gears of War előzményeiből. Vajon a szóban forgó epizód lehet a trilógia első része? Tartsatok velünk az E3 alatt és együtt utánajárunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)