Hirdetés

Új nevén is bemutatkozott a Rainbow Six: Extraction

|

A Ubisoft E3-as bemutatóját a Rainbow Six új, kooperatív része nyitotta megjelenési dátummal és játékmenet bemutatóval.

Hirdetés

Két éve szintén az E3-on leplezte le a Ubisoft, hogy kooperatív spinoffot készít taktikai lövöldéjének, aminek az alapjait a Rainbow Six Siege időszakos eseménye, az Outbreak alatt fektettek le.

A két évvel későbbi E3-as előadáson immár teljes valójában láthatjuk a mostanában nem olyan jól csengő Quarantine alcímet Rainbow Six Extractionre cserélő shootert.

Hirdetés

A francia kiadó hagyományainak megfelelően egy cinematic trailerrel kezdődött az új epizódról szóló szekció, amiben a Siege több fontos operátorát láttuk megjelenni, hogy emlékeztessenek rá, hogy ez bizony a népszerű kompetitív játék testvére. Illetve már ebben a videóban előrevetítették a játék fontosabb mechanikáit, így a táposabb, különleges ellenfeleket, vagy azt, hogy akció közben elesett karaktereket olykor ki kell majd mentenünk.

A finálé pedig a megjelenési dátum volt, ami 2021. szeptember 16-ára esik majd.

Ezt követően egy hosszabb, nagyjából hétperces,  játékmenetből összevágott bemutató következett, amiben a Rainbow Six Extraction több szekcióból álló pályáit, az ezek során felmerülő lehetséges feladatokat, potenciálisan előforduló ellenfeleket és az operátorok rendelkezésére álló felszerelést is megvillantották a készítők (amik között újdonságokat és a Siege-ből ismert, de új célt szolgáló cuccokat is láthattok).

Bónuszként megtudtuk, hogy a mókához szükséges 1-3 játékost akár különböző platformokról is verbuválhatjuk, köszönhetően a cross-platform játéknak, illetve, hogy a Siege játékosai az eredeti játékban és az Extractionben is számíthatnak exkluzív jutalmakra, ha ezt a játékot is megveszik.

Nektek hogy tetszik, szerintetek a kooperatív mód is jól áll a Rainbow Sixnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)