Hirdetés

E3 2016 - egy új Pókember játékot jelentenek be?

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozik a következő Pókember és a legújabb pletyka szerint a Sony egy játékkal lovagolja meg a hype-ot, amit az E3-on harangozhatnak be.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb szenzáció jelenleg az interneten, hogy egy vadonatúj Pókember mutatkozik be a május ötödikén debütáló Amerika Kapitány: Polgárháborúban, aki mellesleg Spider-Man: Homecoming címmel jövőre megkapja a saját filmjét is a Sony Pictures és a Marvel együttműködésében. 

Úgy tűnik, hogy akárcsak a korábbi Pókember-filmek esetében, a Sony ismét elkészíttet egy videojátékot a felhajtásra való tekintettel: NerdLeaks pletykája szerint a Sony már dolgozik egy ismeretlen PlayStation 4-es Spider-Man projekten, amit az E3 2016 során leplez majd le. A pletyka ugyanattól a felhasználótól származik, aki korábban a God of War 4 artokat felpakolta a honlapjára, ezért cserébe pedig lelőtték azt, szóval könnyen megeshet, hogy ismét hihetünk a meg nem erősített és nem is cáfolt információinak, de nehezen hisszük, hogy PS4-exkluzív lenne a cucc, hanem inkább multiplatform. 

A Pókember-széria videojátékos jogait az Activision birtokolja, az utolsó két The Amazing Spider-Man játékot pedig a jelenleg a Skylanders szériával foglalatoskodó Beenox fejlesztette, de nem sértődnénk meg, ha esetleg átadnák másnak a stafétát, elvégre a legutóbbi fejlesztésük nem volt éppen acélos.

Ti örülnétek egy vadonatúj Pókember videojátéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)