Hirdetés

Új résszel tér vissza a Ubisoft ritmusjátéka, a Rocksmith

|

Egy szivárgás ugyan már korábban leleplezte, de így is nagyot ütött a Rocksmith+ bejelentése.

Hirdetés

Nem véletlenül kapott helyet a legjobb PC-s ritmusjátékokat felvonultató listákon, a Rocksmith ugyanis a műfajában az egyik legszórakoztatóbb játék volt, amelynek különlegességét az adta, hogy ebben egy valódi hangszert használhattunk.

Kilenc éven át érkeztek hozzá a DLC-k, aminek tavaly vetett véget a Ubisoft, viszont sokan reménykedtek benne, hogy a brand még visszatér. 

Hirdetés

Így is lett. A Rocksmith+ a Ubisoft Forward során került leleplezésre (bár a Gibson egyik emailje már korábban lebuktatta), és egy interaktív zenetanulási előfizetői szolgáltatás lesz, amit bármilyen akusztikus, elektromos vagy basszusgitárral zúzhatunk majd. A fejlesztők olyan funkciókat ígérnek, mint a Riff Repeater (amely lehetővé teszi a dal sebességének befolyásolását, hogy a saját tempónkban gyakorolhassunk), vagy éppen a telefon mikrofonként való használata (appon keresztül), ezeket a fejlesztéseket pedig egy hatalmas dalkínálat szolgálja ki. 

Lesz Rocksmith Workshop is, amelyben lehetőségünk van kiélni a kreativitásunkat az összes licencelt zene esetében, legyen az bármilyen műfaj. A játék egy új rendszerrel segíti majd a fejlődésünket, álljunk kezdő vagy profi szinten. Arthur von Nagel, a Ubisoft San Francisco producere többet is mesél minderről az alábbi videóban:

A Rocksmith+ megjelenési dátumát nem árulták el, viszont a platformokat igen: PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re jön. A zárt bétára már lehet jelentkezni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)