Hirdetés

Új szerepekkel, új móddal és sok minden mással bővül az Among Us

|

A fejlesztők bejelentették, mit terveznek a közeljövőre.

Hirdetés

Aki azt gondolja, az Among Us már lecsengett, téved: igaz, hogy Steamen már nem százezrek, csak tízezrek játsszák naponta, az InnerSloth úgy látja, megéri energiát fektetni bele - pláne úgy, hogy benne van az Xbox Game Passben, és nemrég az Epic Games Store is ingyen adta. A mobilos számokat nem ismerjük, de tekintve, hogy a játékosok többsége már okostelefonokon játszik, valószínűleg ott is jelentős méretű a játékosszám.

A fejlesztők ma bejelentették, mi várható a közeljövőben a játék táján. Bár konkrét dátumot nem mondtak egyik frissítéshez sem, sok újdonságot belengettek.

Hirdetés

Arra, hogy akár 15-en játszhassunk egy menetben, új színek közül válogathassunk, és grafikai frissítést kapjunk, már nem kell olyan sokat várni, viszont csak a hosszútávú tervek között szerepel az achievementek bevezetése, a fiókok összekapcsolásának lehetősége (hogy minden platformon ugyanazt a fiókot használhassuk), újabb konzolos változatok kiadása, szemüvegek, egy ötödik pálya, valamint az új játékmód, a bújócska, avagy Hide 'n' Seek, ami pontosan úgy működik, ahogy azt a neve alapján gondolnánk. Lesz továbbá két új szerep, a seriff és a tudós, de nem tudjuk még, pontosan hogyan fognak működni.

Mindebből az alábbi trailer ad ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)