Hirdetés

Új traileren a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, de nem csak ez lehet érdekes a rajongóknak

|

A Nintendo végre ismét megmutatta a nagysikerű Breath of the Wild folytatását, valamint néhány más Zelda-témájú érdekességet is megvillantott.

Hirdetés

Sok játék van, amit szerettünk volna látni a Nintendo E3-as prezentációján, de ezek közül valószínűleg toronymagasan a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 volt az, amely a legtöbbünket érdekelt (vagy esetleg a továbbra is titokzatos Metroid Prime 4). Szerencsére a cég két évnyi hallgatás után ismét ízelítőt adott a folytatásból, ráadásul néhány más újdonságot is bejelentettek a franchise rajongóinak.

Hirdetés

A Nintendo még 2019-ben jelentette be, hogy készül a Breath of the Wild folytatása, de azóta semmit sem tudtunk meg arról, hogy mire is számíthatunk majd és mikor. Hatalmas információ dömpingre most sem került sor, viszont legalább végre láthattunk egy új előzetest, amelyből kiderült, hogy a második részben az égbolt meghódítása és a különféle lebegő építmények felfedezése nagyon fontos szerepet fog majd játszani:

Pontos megjelenési dátum továbbra sincs, viszont a tervek szerint 2022-ben kaparinthatjuk majd meg a várva várt folyatást. Nem csak a Breath of the Wild 2 miatt érdemes Zelda-rajongónak lenni, ugyanis a Nintendo további újdonságokkal is készült: bejelentették a Hyrule Warriors: Age of Calamity-hez tervezett DLC-k első hullámát, amelyik június 18-án válik elérhetővé.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a cég a régi epizódok rajongóira is gondolt, ugyanis november 12-én megjelenik egy Zeldás Game and Watch kütyü, amelyen a sorozat három része kapott helyet: az eredeti The Legend of Zelda, az Adventure of Link, valamint a Link's Awakening.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)