Hirdetés

Új videón a Shadow Warrior 3, ami még mindig észbontó lövöldének ígérkezik

|

A közel kétperces anyagnak hála alaposan megnézhetjük a játékmenetet, aminek egyik fontos eleme a szörnyetegek cafatokra lövése.

Hirdetés

Kétségkívül szép munkát végzett a Flying Wild Hog csapata a Shadow Warrior franchise rebootolásával, a srácok már két részt is leszállítottak nekünk, a harmadik pedig a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni. Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy a Shadow Warrior 3-ban is válogatott fegyverekkel indulhatunk majd harcba, és az összecsapások során alkalmanként egy kisebb seregnyi rondasággal kell elbánnunk.

Hirdetés

A fejlesztők és a kiadóként közreműködő Devolver Digital meg is leptek bennünket egy vadonatúj, majdnem két percig pörgő trailerrel, ami elég nyers formában mutatja be a folytatás játékmenetét. Ahogy az az alábbi videóban is látható, Lo Wang a harmadik részben sem kíméli majd az életére törő ocsmányságokat, és nemcsak messziről lövöldözve fogja irtani őket, hanem néha egészen közel is kerül hozzájuk.

Nem is nagyon érdemes tovább ecsetelni a látottakat, inkább csekkoljátok a videót!

A Shadow Warrior 3 még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)