Hirdetés

Újabb exkluzív játékot mutathat be hamarosan a Ubisoft

|

Lehet, hogy a Ubisoft Forward során néhány jól ismert arc is beköszön majd.

Hirdetés

Elég népszerű lett a játékosok körében a 2017-es Mario + Rabbids Kingdom Battle, amit a Ubisoft hozott el Nintendo Switch-re, és a legendás vízvezetékszerelő mellett a francia kiadóhoz tartozó Raving Rabbids franchise őrült nyulai is feltűntek benne.

Az érdekes crossovernek sikerült is elnyernie a rajongók tetszését, így később még egy DLC is bővítette a kalandot, és eléggé úgy tűnik, hogy nem ért véget a két stúdió kollaborációja.

Hirdetés

A nem túl kreatív néven tevékenykedő PracticalBrush12 korábban egészen megbízható szivárogtatónak bizonyult, hiszen például sikerült megjósolnia a Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl játékok érkezését. Nemrég pedig egy Reddit-bejegyzésben arról számolt be, hogy érkezik egy Mario + Rabbids Sparks of Hope című kaland, ami várhatóan ismét egymásnak ereszti majd a Nintendo és a Ubisoft karaktereit.

A korábbi jó tippek ellenére azért érdemes óvatosan kezelni ezt az információt, de nagy valószínűséggel nem kell már sokat várni arra, hogy kiderüljön az igazság, hiszen magyar idő szerint ma este kerül megrendezésre a Ubisoft Forward, ahol talán Mario és az őrült nyulak is némi szerephez jutnak majd.

Frissítés: időközben már pár kép is kikerült a játékról, köztük a hivatalos art is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)