Hirdetés

Újabb kiadók csatlakoztak az E3 2021 résztvevőihez

|

Az Xboxot, a Ubisoftot, a Capcomot és a Take-Two Interactive-ot is felvonultató lista további nevekkel bővült.

Hirdetés

Áprilisban számoltunk be róla, hogy bár a tavalyi évet kihagyta, idén bizony visszatér az E3, méghozzá újraálmodva, teljesen ingyenesen, belépődíj nélkül. A június 12. és 15. közé belőtt expóra első körben olyan résztvevőket jelentettek be, mint az Xbox (és vele együtt a Bethesda), a Nintendo, a Capcom, a Konami, a Ubisoft, a Take-Two Interactive, a Koch Media és a Warner Bros., akik közül az Xbox, a Nintendo és a Ubisoft biztosan tart majd saját bemutatót. 

Hirdetés

Az expót szervező Entertainment Software Association (ESA) most bejelentette, hogy további vállalatok és fejlesztőcsapatok csatlakoztak az online bulihoz. A korábban említetteken kívül ott lesznek olyan nagyhalak, mint a Square Enix, a Sega, a Bandai Namco és a Gearbox Entertainment is, valamit olyan kisebb kaliberű résztvevők is, mint az XSEED Games/Marvelous USA, a Freedom Games, a Devious Eye Entertaiment, a Turtle Beach, a Verizon és a Binge.com. 

Egyelőre még csak a Ubisoft prezentációjának dátuma van meg, a Ubisoft Forwardra június 12-én, magyar idő szerint este 9 órakor kerül sor. Kíváncsian várjuk, hogy az E3-hoz kik csatlakoznak még, főleg annak tükrében, hogy a Summer Game Festet is júniusra tervezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)