Hirdetés

E3 2015 - mi történt az Uncharted 4: A Thief's End élő demóval?

|

Az Uncharted 4: A Thief's End E3-as demója nem volt éppen zökkenőmentes, a show alatt az egyik PlayStationös műsorban pedig elmesélte a játék fejlesztésének két vezetője, hogyan is oldották meg a katasztrófa-közeli helyzetet.

Hirdetés

Hatalmas rajongótárbor várja tűkön ülve az Uncharted 4: A Thief's End megjelenését, így nem csoda, hogy a Sony a Naughty Dog játékával szerette volna zárni az E3-as sajtókonferenciáját. A demóval viszont akadt egy kis probléma, de szerencsére egy kisebb döccenés után megoldotta a helyzetet a csapat.

A gondok már a demóhoz való felkészülésnél elkezdődtek: "(...) észrevettem, hogy a kontroller nincs ott, ahol lennie kéne" - emlékezett vissza az Uncharted 4 rendezője, Bruce Straley, aki bemutatta a játékot a színpadon. Nem sokkal később megtalálta a Dualshock 4-est, amin világított is a kék fény, ami jelezte, hogy csatlakoztatva van a konzolhoz, sőt, még a demót is sikerült elindítania vele, viszont az átvezető után sem Nathan, sem a kamera nem mozdult Straley utasításaira.

"Semmi sem történt! »Atyaég!« - gondoltam. Ennyi, az agyam is leállt" - mesélte a pánik pillanatairól Straley, akinek a színpad széléről a kreatív vezető, Neil Druckman is hevesen gesztikulált, hogy ugyan már, kezdje el a játékot. Miután kipróbálta a másik konzolhoz odakészített kontrollert, ami valóban működött, gyorsan jelezte a színpadi segítőknek, hogy álljanak át a tartalék PlayStation 4-re, amiről végül lement az Uncharted 4 bemutatója. Utolsó védvonalként egyébként egy előre felvett videó is készen állt, hiszen még el nem készült játékokat mindig rizikós bemutatni, de ezúttal erre nem volt szükség.

Nektek hogy tetszett a demó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)