Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - 10 perc gameplay után még jobban várjuk

|

Ugyan az Uncharted: The Lost Legacy demóját nem játszhatjuk végig pont úgy, mint az E3 látogatói, egy játékmenet videó formájában végignézhetjük a Los Angelesben bemutatott részt.

Hirdetés

Az Uncharted: The Lost Legacy egy látványos trailerrel természetesen jelen volt a Sony E3-as sajtókonferenciáján is, de a helyszínen lévő látogatóknak több ideje volt belekóstolni a játékba. A Naughty Dog következő alkotása kipróbálható volt a showflooron, ezt a demót pedig most mi is megnézhetjük.

Hirdetés

Ráadásul mivel a Sony hivatalos felvételéről van szó, nem kell egy kamerás felvétellel beérnünk. Az új videóban kicsit többet láthatjuk a játék szintén a múlt héten bemutatott főgonoszát, aki Asav névre hallgat és az Uncharted: The Lost Legacy főszereplőihez hasonlóan ő is Ganesh arany agyarára hajt. Nadine és Chloe kettőséhez képest viszont sokkal több fegyverrel és katonával rendelkezik, így minden bizonnyal kemény ellenfélről lesz szó. Hogy pontosan milyen ellenállásra számíthatunk az augusztus 22-én érkező játékban, abból az alábbi videóban kaphattok egy kis ízelítőt.

Ti Nathan nélkül is visszatértek majd az Unchartedhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)