Hirdetés

Unreal Engine 3 hajtja a Star Wars 1313-at

|

A legutóbb ismertetett Star Wars 1313 játékmenet videó láttán next-gen motorra gondolhattunk volna, de mégsem az fog alatta dolgozni.

Hirdetés

A vártakkal ellentétben a LucasArts következő, nagyszabású Star Wars játéka alatt nem az imént bemutatott Unreal Engien 4 duruzsol majd, sokkal inkább a bejáratott és jól skálázható Unreal Engine 3. A Star Wars 1313-ról további részletes beszámolót olvashattok, ha errefelé tévedtek, de a célplatformokat továbbra sem ismerjük (feltehetően PC, PS3 és X360), valamint a megjelenés is kétséges. Vajon mennyivel lenne szebb a megvalósítás a negyedik generációs Unreal Engine alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)