Hirdetés

E3 2015 - ezeket hozza magával a Focus Home Interactive

|

Megtudtuk, hogy milyen játékokkal készül a Focus Home Interactive az E3 2015-re, ahol a Life is Strange fejlesztőinek legújabb alkotása is bemutatkozhat

Hirdetés

A Focus Home Interactive szerencsére nem állt be a Bethesda és a Square Enix mögé, így nem készül saját konferenciával, de azt tételesen felsorolta egy sajtóközleményben, hogy miket hoz az idei E3-ra és legnagyobb örömünkre köztük van a Remember Me és a Life is Strange fejlesztőcsapatának új címe is.

A kiadó bejelentette, hogy a Divinity: Original Sin Enhanced Edition változatát (PC, PS4, Xbox One) biztosan magával cipeli, amivel a jelenlegi generációs konzolok tulajai is megtapasztalhatják ezt a csodát.

A Cyanide Studio az amerikai futball és Warhammer másodszori keverésével képviseli magát az expón a Blood Bowl 2 (PC, PS4, Xbox One) képében, míg a Spiders a nemrég újabb képekkel bővült cyberpunk szerepjátékát, a The Technomancert (PC, PS4, Xbox One) küldi csatába. 

A Games Workshop klasszikus társasa, a Mordheim videojáték formájában tér vissza City of the Damned (PC, konzolok) alcímmel, de ha már adaptációról van szó, meg kell említenünk a Space Hulk: Deathwinget (PC, PS4, Xbox One) is, amelyet sokan csak Warhammer FPS-ként emlegetnek.

És ha már a Warhammernél járunk, a felhozatal részét képezi a Battlefleet Gothic: Armada (PC) a Tindalos Interactive-tól, amivel kapcsolatban elég mondanunk három kulcsszót a játék stílusának elírásához: Warhammer 40k, stratégia, űrhajók.

A következő két Focus Home játékhoz huppanjunk vissza a Földre, hiszen míg a Farming Simulator legutóbbi részét (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita, Mac) egyetlen valamirevaló farmernek sem kell bemutatnunk, addig az Act of Aggression (PC) című valós idejű RTS-t már jóval kevesebben ismerik, pedig a Wargame-et jegyző Eugen Systems felel érte és a hőskor stratégiáiból merített ihletet hozzá. 

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban az E3 2015 során bemutatkozik a Remember Me-t és a Life is Strange-et fejlesztő Dontnod Entertainment vadonatúj játéka, a Vampyr névre keresztelt RPG, amelynek legelső trailerét a rendezvényre tartogatják. 

Ti milyen Focus Home játék bejelentésének örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)