Hirdetés

Mexikóba repít minket a Forza Horizon 5

|

Az biztos, hogy az ötödik epizód az új Xboxok minden erőforrását kihasználja majd.

Hirdetés

Hosszú ideje lehetett már különböző pletykákat hallani a Forza Horizon folytatásáról, a Microsoft azonban egészen az E3-mas bemutatóig úgy kezelte a projektet, mintha nem is létezne. Most azonban ledobták az atomot, amitől mindenkinek azonnal megjött a kedve alaposan felverni a port Mexikó tájain.

A Forza Horizon 5 ugyanis az Egyesült Államok déli szomszédjába visz majd minket, ez lesz a legnagyobb kiterjedésű helyszín a sorozat történetében. Ami persze magában annyira talán nem meglepő, ha viszont hozzávesszük azt, hogy valósidejű ray tracinggel és őrületesen éles textúrákkal készül az egész játék, máris nagyobb teljesítménynek tűnik.

Hirdetés

A bemutató videóban egy exkluzív Mercedest is megcsodálhattunk, az AMG Project One Forza Editiont, mely később még többször felbukkant. A Microsoft ígérete, hogy az országra jellemző minden tájtípussal találkozhatunk majd, ahol az időjárás folyamatosan változik, megint csak nem lenne újdonság, ha a Horizon 5 látványát nem lehetne olyan könnyen összekeverni a valósággal. Az égboltot például 12K-s kamerák felvételei alapján készítették, az árnyékokat pedig mindenhol ray tracinggel keltik életre.

Ahhoz, hogy a végeredmény autentikus legyen, a Microsoft mexikói művészek alkotásaival pakolta tele a Forza Horizon 5-öt és az ország több jellegzetes helyszínét is bejárhatjuk majd a körülményeknek megfelelő járgánnyal. Az új generációs Xbox konzolok erejének köszönhetően a fejlesztők ígérete szerint akár több kilométerre is elláthatunk majd, ami valós lesz, nem csak egy elhomályosított fantomkép.

Végül, de nem utolsósorban bejelentették a Forza LINK érkezését, ami a közösségi funkciókat emeli a következő szintre. A szolgáltatás például segítségünkre lesz események létrehozásában, játékosok meghívásában és még sok más tevékenységet fog leegyszerűsíteni.

A Playground Games áldásával, a Forza Horizon 5 november 9-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)