Hirdetés

E3 2018 - a DayZ fejlesztői új túlélőjátékon dolgoznak

|

A Bohemia bejelentette, hogy mi az a titokzatos Xbox One játék, amin egy ideje dolgoznak: mindenki nagy meglepetésére egy második túlélős cucc.

Hirdetés

Az exkluzívan Xbox One-ra érkező Vigor egy nukleáris háború utáni Norvégiában játszódik. A sztori szerint Európa nagy része lepusztult, így ebben a világban nem lesz egyszerű erőforrásokat találni. A valódi gondot azonban mégsem a környezet, hanem a többi játékos jelenti majd. Ahogy Jean-Paul Sartre mondja: "a pokol a többi ember".

Hirdetés

A Vigor egy 8-16 játékossal működő túlélőcím, ahol loot kell gyűjtögetni, élelmet kell találni, és fejleszteni kell a játékos táborhelyét. A projektnek már saját weboldala is van néhány képpel és egy trailerrel.

A játékot idén nyáron próbálhatjuk majd ki először az Xbox Game Preview programon keresztül, amire a hivatalos weboldalon keresztül lehet jelentkezni.

Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)