Hirdetés

Visszatér a Game Genie, a cheat-hardver a PS3-hoz

|

Annak idején, a C64 és Amiga korszakban jónéhány ilyen "csaló-hardver" megoldás létezett, mint az Action Replay például.

Hirdetés

A Game Genie egy hasonló rendszer volt annak idején Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Game Boy, Mega Drive/Genesis és Sega Game Gear rendszerekre. 

A Hyperkin, amely több igen érdekes retro hardvert is gyárt ( például itt a RetroN3, ami NES, SNES és SEGA Genesis/Megadrive egyben ) bejelentette, hogy el fogja készíteni a PlayStation 3 Game Genie-jét, amellyel cheatelni lehet majd játékokban. Egyelőre nincs megjelenési dátuma a kütyünek, azonban az E3-on bemutatják majd a Skyrim és hasonló játékok segítségével. 

A Game Genie-t a konzolhoz kell csatlakoztatni, majd segítségével cheateket lehet használni a játékokhoz, illetve egyéb, "hasznos" dolgokat lehetett a játékokkal, ileltve azok játékállásaival művelni. a PS3-as Game Genie (ami voltaképp egy USB meghajtó) a következőket tudja majd:

- Betölteni, feltölteni és biztonsági másolatot készíteni a játékállásaidról.

- A beépített USB meghajtó segítségével át lehet vinni a játékállásokat PC-re, ahol könnyen lehet ezeket módosítani. A cheatek adatbázisát folyamatosan frissítik és ezt PC-ről lehet majd elérni.

- Ki lehet lockolni vele titkos tartalmakat: fegyvereket, szinteket, tárgyakat, stb.

- Játékállások csereberéje lesz lehetséges játékosok között.

Nekünk, a 80-as, 90-es években ezek a dolgok természetesek voltak, kiváncsi lennék, ti mit gondoltok egy ilyen cheater hardverről. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)