Hirdetés

War of the Roses E3-as bemutató

|

A Paradox Interactive testközelbe hozza a rózsák háborúját egy csapat alapú játék képében.

Hirdetés

A War of the Roses multiplayer címnek készül a Paradox Interactive által, és a játékban irányított harcosunk a szokásos módon tapasztalatot szerez, fejlődik, szintet lép, hogy egyszerű fegyverhordozóból halálos lovaggá váljon egy nap. A történet az elnevezésből adódóan a rózsák háborújának vérzivataros korszakát veszi alapul és azt is eldönthetjük, hogy a fehér rózsák (York), vagy a piros rózsák (Lancester) oldalára állunk. Ne veszítse el érdeklődését az sem, aki nem szereti az only multiplayer projekteket, ugyanis a Paradox egy masszív, hosszú és izgalmas egyjátékos kampányt is belesző termékébe. A War of the Roses a tervek szerint valamikor idén ősszel kerül napvilágra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)