Hirdetés

E3 2018 - launch traileren a Warframe új tartalma, a Sacrifice

|

Órákra vagyunk csak a sztoriorientált frissítéstől, videóval várakozhatunk.

Hirdetés

A Sacrifice című frissítés tartalmáról már egy éve spekulálnak a rajongók, most már viszont nem kell sokat várniuk a megjelenésre.

Hirdetés

A Digital Extreme népszerű ingyenes játéka ugyan nem a történetéről híres, de talán pont ezért is szeretnének ezen a téren is domborítani a készítők, így a Sacrifice tartalmi csomag komoly sztorialapú kontentet hoz a játékba. A végső előzetes pedig csak fokozza a várakozásokat.

Komolyabb részleteket nem tudni a kisebb kiegészítőről, az viszont biztos, hogy az új küldetések bemutatják az Umbra Warframe-eket, beleértve az előzetesben is látható Excalibur karakter Umbra variánsát.

A Sacrifice tartalmi csomag még a héten játszhatóvá válik a lelkes Tennók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)