Hirdetés

E3 2016 - 11 perc Watch Dogs 2 játékmenet és egy hangulatos videó

|

Tizenegy percen keresztül nézhetjük, milyen hangulatos lesz San Franciscóban hackelgetni a Watch Dogs 2 sztorija során.

Hirdetés

Látszik, hogy a Ubisoft San Francisco tényleg érdemben vitte tovább a Watch Dogs 2 alapötletét. Sokkal több lehetőséget kapunk egy felhőkarcolókkal teli, változatos és néhol színes városban, ahol minden feltörhető és irányítható.

Az egyik küldetés során a főszereplővel, Marcusszal és Dedseces társaival be kell törnünk egy bulira, de csak miután egy drónnal feltérképeztük a terepet. A drónok annyira lettek a játékok alapelemei, mint amennyire világunkéi. Egyébként említésre és dícséretre méltó, hogy a játék nem tűnik szebbnek, mint amennyire szép lehet, úgyhogy a Ubisoft láthatóan tanult a hibákból. Ha meg mégis csúnyább lesz, mint most, akkor bizony nagy a baj.

A Watch Dogs 2 novemberben jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)