Hirdetés

E3 2016 - képek a Watch Dogs 2-ből

|

San Francisco sokkal változatosabb és színesebb, mint Chicago volt az első Watch Dogsban.

Hirdetés

Megértjük persze, hogy néhányan csalódtak a Watch Dogsban, de a második rész önmagában egyelőre nem adott okot arra, hogy szkeptikusak legyünk vele kapcsolatban.

Sőt, egyre többet látunk belőle, és egyre jobban bejönnek a változtatások. Mazur az E3-on kipróbálta, és ő is azt mondta, hogy egész jónak tűnik, úgyhogy ne aggódjatok, jó lesz.

Amíg mi itthon nem játszhatunk vele, addig gyönyörködhetünk az alábbi, az E3 alkalmából kiadott képeken, amiken San Francisco különböző pontjait, valamint a főszereplőt, Marcust láthatjuk. Screenshotokat és artworköket egyaránt kiadtak, ráadásul hatalmas felbontásban, úgyhogy kattintsatok az alábbi képekre és mondjátok el, hogy tetszik a játék.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)