Hirdetés

Watch Dogs: amitől leesett az állunk az Ubisoft konferenciáján

|

Ilyesmire senki nem számított, szó szerint tátva maradt az emberek szája, amikor meglátták a játékot.

Hirdetés

A Ubisoft konferenciája szépen volt felépítve, és a végén a Watch Dogs remekül illeszkedett a programba. A felvezetésnél nem lehetett tudni, hogy mit is akarnak, majd amikor jött a játékmenet videó, akkor hirtelen mindenkinek az villant az agyába, hogy ez a játék kell neki. A Ubi a Watch Dogs esetében is hű marad az Assassin's Creed sorozatból megismert tematikához, hiszen azok alapján, amit az E3-as bemutatóból láttunk, szövevényes sztori és rendes paranoiás hangulat jellemzi a játékot, melynek főhőseként alighanem valami ügynök jellegű embert alakítunk. A sztori lényege, hogy a technológia segítségével mindent és mindenkit ellenőrizni lehet, az emberek igazából nem egyéniségek, hanem csupán adatok, melyek bizonyos mennyiségű helyet foglalnak. Ennek köszönhetően bárki, bármikor, és bárhol megkereshető és megtalálható, illetve baleset áldozatává tehető. A többit nézzétek meg a videóban, ami eléggé ott van a szeren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)