Hirdetés

E3 2019 - a Watch Dogs Legionben azzá válhatunk, akivé akarunk

|

Londonban vehetjük át az irányítást a britek felett.

Hirdetés

Nálam nagyon betalált a Watch Dogs 2, de elsősorban a játékmenetével nyűgözött le, a szereplők kellemetlen viselkedését és a fiataloskodást nem hiányoltam volna. A Watch Dogs Legion némileg más lesz, de a központi téma a hackelés marad.

Hirdetés

Végre nem az Egyesült Államok egy városába látogathatunk, hanem egy elképzelt, brexit utáni, disztópikus Londonba, ahol számos karakter (minden városlakó) felett átvehetjük az irányítást. Mindenki egyedi, saját tulajdonságokkal, dialógusokkal rendelkezik. A város felett gonosz emberek vették át a hatalmat, mindenhol katonák és katonai drónok állnak, virágzik a feketepiac, de titokban már szerveződik az ellenállás (a DedSec, nyilván), folyamatosan toboroznak új tagokat - és hullanak is az embereink, ha nem vagyunk elég ügyesek. Bárkit beszervezhetünk: nagyikat, rendőröket, aki csak egy kis hajlandóságot is mutat, jöhet. Az alábbi videók a városból, a játékmenetből, a karakterekből és a dialógusokból is mutatnak valamennyit: láthatjuk például a Piccadilly Circust, egy kis harcot, láthatatlanná válást, autós-drónos üldözést, és egyéb izgalmas mozzanatokat.

2020. március 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint elérhető lesz a Stadián is. Többféle kiadásban vásárolhatjuk majd meg, a csak a Ubi boltjából kapható Collector's Edition (melyet Magyarországra nem szállítanak) tartalmaz a játék mellett egy 38 cm-es, kéken világító Ded Coronet maszkreplikát, egy steelbookot, 3 matricát és egy kétoldalas posztert, valamint digitális extrákat (pl. a Season Passt).

Nem tudjuk még, hozzánk milyen gyűjtői jut el, de reméljük, ez is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)