Hirdetés

Watch Dogs: még egy kis infó

|

Újabb információkkal bővítjük az E3 egyik legvárósabb játékáról szóló híreket.

Hirdetés

Először is, akinek esetleg kimaradt volna az éjszakai Ubisoft bemutató végén lévő videó, az gyorsan loholjon a vonatkozó cikkhez, és pótolja a hiányosságát. Időközben a gameranking.com-on már fel is tűnt az Ubisoft Montreal játéka, melyet PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra is feltűntet az oldal. A Watch Dogs-on már két éve dolgoznak a fejlesztők, és amint láthattuk, nem is eredménytelenül. A történet szerint a világban minden kapcsolatban van egymással, az emberek nem egyéniségek, csupán egyfajta adatok, és a hackerek jelentik a legnagyobb fenyegetést.

A főszereplő egy bizonyos Pierce ügynök, akinek valamiféle telefonméretű EMP van a birtokában, amivel irányíthatja a környezetében lévő emberek telefonját, de ugyanilyen könnyedén képes lehallgatni az azokon folyó beszélgetéseket. Pierce manipulálni tudja azokat az általános dolgokat, melyek számítógépes üzemeltetéssel állnak kapcsolatban, így például a közlekedési lámpákat, ezzel balesetet előidézve, melyet egyértelműen a saját hasznára fordíthat. A pontosan be nem azonosított eszköze segítségével mindenkiről minden fontosabb információt el tud érni, melyet a játék bemutatójában az NPC-k felett (mellett) megjelenő szövegek mutattak. Ha mindenáron hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor leginkább egy GTA és Syndicate hibridet tudunk elképzelni, lenyűgöző grafikával. Aki elég szemfüles volt, az láthatta, hogy az E3-as bemutatóban a játék végén egy újabb karakter jött be a képbe, tehát innentől a co-op szinte biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)