Hirdetés

Wii U feat. Unreal Tech - avagy mi duruzsol a motorháztető alatt?

|

Igazak e a hírek, hogy az Epic Games és a Wii U összefogott?

Hirdetés

 

A Nintendo új konzolja már maga köré gyűjtött néhány nagyobb nevet, mint a Batman: Arkham City-t, vagy az Aliens Colonial Marines-t. Azt is tudjuk, hogy ezeket a játékokat az Unreal Engine 3 fogja hajtani. Rögtön szárnyra is keltek a híresztelések, hogy a Wii U összefog az Epic Games-szel és az ő motorjukat fogja használni az összes játékfejlesztésnél.

Mark Rein, az Epic Games-től elmondta, hogy hallotta ezeket a teóriákat, és az a tény, hogy a Wii U használná a technológiájukat „nem egy logikátlan következtetés”, de többet nem volt hajlandó mondani.

Azért az bizakodásra ad okot, hogy a múlt hónapban Rein azt mondta, hogy „a második Nintendo konzol olyan hardware-rel rendelkezik, amit simán kezelni tudna az Unreal motor, szóval, ha lehetőségünk lenne együttműködni, akkor lubickolnánk, mint hal a vízben.” Tegnap pedig az úriember csak ennyit mondott, „Víz, gyere a halhoz!”

Vonja le mindenki a „nem logikátlan következtetést”!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)