Hirdetés

Wii U specifikációk

|

Az újdonságokat már ismerjük a Wii utódjáról, most pedig lássuk a száraz tényeket.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy vegyesen használhatunk hagyományos kontrollert és touch screent is, valamint azt is, hogy jöhetünk, mehetünk a szerkezettel, illetve saját kijelzőjén folytathatjuk a játékot, ha elzavarnának a tévé elől.

Megjelenés: 2012,

Méret: 4,57cm x 17,27 cm x 26,67 cm

Új kontroller: 15,75 centis képátlójú kijelző, 16:9 képarányú touch screen ls hagyományos gombos, illetve analóg irányítás. A tölthető akkumulátorokkal üzemeltethető kontroller a következő gombokat tartalmazza: Power button, Home button, +Control Pad, A/B/X/Y gombok, L/R és ZL/ZR buttons. Beépített beépített gyorsulásmérő, giroszkóp, rumble feature, kamera, mikrofon, sztereó hangszórók, szenzor és toll.

Bővíthető négy Wii remotettal (remote plus is természetesen), illetve támogatja az összes hagyományos Wii kiegészítőt, mint például a nunchuk, a classic controller és pro, valamint a Wii balance board.

Média támogatás: 12 centis optikai meghajtó, a videó kimenet támogatja az 1080p, 1080i, 720p, 480p és 480i felbontásokat. HDMI, komponens, S-Video és kompozit.

Audio kimenet: AV Multi, Hat csatornás PCM lineáris kimenet HDMI-n keresztül.

Bővíthetőség: Flash memória, SD kártya, külső USB-s merevlemez

Processzor: IBM Multi-Core Microprocessor,

Egyebek: Négy darab USB 2.0, Wii Games és Wii Accesories kompatibilitás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)