Hirdetés

E3 2016 - a Bethesda belengette a következő Wolfensteint

|

Bejelentés ugyan nem történt, de láttunk arra utaló jeleket, hogy a következő Wolfenstein készül.

Hirdetés

Általában az E3 előtt kipletykáljuk magunkat, mert az E3 a legtöbb kérdésünket megválaszolja. A Bethesda előadása után lett még egy pár.

Az egyik, hogy miért nem jelentették be az új Wolfensteint. Persze nem sürgős, úgyis annyi játékot kapunk a kiadótól az elkövetkező egy évben, hogy nehezen tudnánk időt hagyni neki, de azért mégis, jó lenne biztosan tudni, hogy számíthatunk B. J. Blazkowicz visszatérésére. A Bethesda sajtókonferenciájának legelején, még mielőtt a Quake Championsszel berobbantak volna, megjelent egy parancssor, amiben játékok nevét láthattuk megjelenési dátumokkal társítva. Az első a Keen volt, majd a Wolfenstein játékok jöttek, végül pedig a Doomok. Az Old_Blood és a Doom közé viszont befért egy New Colossus nevű bejegyzést, amihez nem társult dátum. 

Nehéz ezen elindulni, de szeretnénk azt hinni, hogy ez az új Wolfensteinhez kapcsolható. Meglátjuk az augusztusi QuakeCon környékén, ha korábban nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)