Hirdetés

E3 2017 - kegyetlen lesz a Wolfenstein II: The New Colossus

|

A Bethesda bejelentette a Wolfenstein: The New Order folytatását, amiben Blazkowicz megint beleköt a nácikba.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order és a The Old Blood során egész jól csökkentettük a náci haderőt, de mivel elég csúnyán átvették a hatalmat, van még mit tenni. Ráadásul Frau Engel sem halt meg, csak megváltozott a külseje egy kicsit.

A Wolfenstein: The New Colossus közvetlen folytatás lesz, Engelt egész jól helyrehozták. Lesz viszont benne egy ikrekkel terhes nő, aki vadul késel, és egy csávó, akinek képzelgései vannak. Nagyon sok minden történik az alábbi trailerben, inkább nézzétek meg magatok.

A The New Colossus megjelenési dátuma október 27. Jelen állás szerint az Assassin's Creed: Origins is akkor jön, de valószínűleg nem fogják egymást zavarni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)