Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - akciófigurát tartalmaz a gyűjtői kiadás

|

Azt hittük, a trailerrel elértük a csúcsot, de nem: a The New Colossus Collector's Edition kiadásában egy olyan Blazkowicz figura található, aminek kezében cserélhetjük a fegyvereket.

Hirdetés

Kétszer sírtam el magam a Wolfenstein II: The New Colossus gyűjtői kiadását látva: egyszer azért, mert fantasztikus, egyszer pedig azért, mert csak az Egyesült Államokban lesz kapható.

Pedig mindössze 100 dollárba kerül, annyit maga az ötlet is megér. A csomagban a játék és az azt magába foglaló fémtok mellett egy Blitzmensch poszter található, valamint az 1/6-os méretarányú, 12 hüvelyk magas BJ Blazkowicz akciófigura, amihez jár hat fegyver, egy balta, és egy bomber dzseki, hogy lecserélhessük, ha az alap sárga kabát nem tetszene. 

Nagyon szeretnénk, hogy ez Európába is eljusson. A The New Colossus október 27-én jelenik meg, addig talán megoldja a Bethesda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)