Hirdetés

E3 2018 - B.J. ikerlányaival harcolunk a Wolfenstein: Youngbloodban

|

Jövőre spin-offot kap a Wolfenstein, melyben Párizsba utazhatunk, hogy B.J. két, már felnőtt lányát irányítva tegyünk rendet.

Hirdetés

A Wolfenstein II: The New Colossus sikeréről megemlékezett a Bethesda, a tragikus DLC-kről nem, de a folytatásnak mindennél jobban örülünk.

Hirdetés

A Youngblood 1980-ban, Párizsban játszódik, ahol a két Blazkowicz-lány (akik a Wolfenstein II-ben még édesanyjuk hasában voltak), Jess és Soph nácikat irt és apjukat keresik. Annyit tudtunk még meg, hogy játszhatjuk egyedül és kooperatívan egyaránt, további részletekre várnunk kell. Megjelenés valamikor 2019-ben, várhatóan PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és talán Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)