Hirdetés

Videóból tudhatjuk meg, hogy állt össze az E3-as Xbox előadás

|

A 12 perces mini dokumentumfilm a kulisszák mögé visz minket.

Hirdetés

Bár most épp évről évre veszít jelentőségéből, az E3 még mindig a játékipar legfontosabb rendezvénye, a Microsoft videojátékos divíziója pedig minden évben nagy show-val készül. Ahogy lepörög a sajtótájékoztató, már el is kezdik a következő előkészületeit.

Hirdetés

Az alábbi videóban a kulcsfigurákat és a háttérembereket egyaránt láthatjuk, megnézhetjük a főpróbát, a sajtótájékoztató előtt 3 órával zajló rajongói találkozót, és még a sminkszobát is. Megszólal Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője, aki 17. alkalommal vesz részt az E3-on, és évek óta vezényli a műsor; továbbá a  Ninja Theorynál dolgozó Rahni Tucker, aki szintén színpadra lépett idén a Bleeding Edge apropóján, valamint Sarah Bond, aki csapatával a külsős fejlesztőkkel és kiadókkal való együttműködésekért felel. Szakítsatok rá időt, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)