Hirdetés

Visszatérnek az Xbox Avatarok

|

Az Xbox 360-as korszak kedvenceit hamarosan a jelenlegi generáción is szabadon öltöztethetjük, újraindul a virtuális babázás.

Hirdetés

Van, akinek az idegeire mentek, de a legtöbben nagyon kedvelték az Xbox 360-as Avatarokat, akik A Dashboardon buliztak megállás nélkül. Az Xbox One érkezésével búcsút kellett intenünk nekik, de a hosszú távollétük hamarosan véget ér.

A Microsoft az E3-on jelentette be, hogy idén ősszel ugyanis megújult formában Xbox One-on és Windows 10-en is tiszteletük teszik az Avatarok. Még több lehetőség nyílik meg arra, hogy virtuális másunk tökéletesen reprezentálhasson minket. Az alábbi bejelentő videóból kiderül, hogy mesterséges végtagokkal rendelkező, kerekesszékes vagy éppen várandós Avatarokat is kreálhatunk majd, akiket a Unity motor kelt életre. 

Ti örültök, hogy az Avatarok újra birtokba veszik a Dashboardot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)