Hirdetés

Már a jövő héten megtudhatjuk, mit tervez az Xbox az E3-ra

|

A következő Inside Xbox középpontjában az E3 áll majd, de szó esik más érdekességekről is.

Hirdetés

A Sonyval ellentétben a Microsoft nem fogja kihagyni a júniusi rendezvényt, nagy bejelentésekkel készül. Várhatóan az új konzolokat is megismerhetjük.

Hirdetés

Április 16-án, itthoni idő szerint este 11-től egy órán át tart majd az Inside Xbox legfrissebb adása, főszerepben az E3-mal és az Xbox FanFesttel. Szó esik továbbá az Xbox Game Pass-szal kapcsolatos újdonságokról (végre beröffentik PC-n?), a Sea of Thieves évfordulós frissítéséről, a Warhammer Chaosbane bétájáról, láthatunk új jeleneteket a Rage 2-ből, valamit a Mortal Kombat 11-ből, bejelentenek valamit a visszafelé kompatibilitás kapcsán, illetve részt vesz a műsorban Rod Fergusson is, aki a Gears sorozaton dolgozó The Coalitiont vezeti. Meglepetésekre is számíthatunk - talán bejelentik végre az Xbox One S All-Digital konzolt, amiről már sokan szokszor pletykáltak. Minden fontos bejelentésről beszámolunk, de ha szeretnétek, élőben követhetitek az Xbox Mixer, Twitch, YouTube, Facebook, és Twitter csatornáin.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)