Hirdetés

E3 2015 - igény szerint átalakítható az Xbox One Elite kontroller

|

Akár egy transformer, úgy idomítható az Xbox One új kontrollere a feladathoz.

Hirdetés

Nem is értem, miért kínlódott a Microsoft egy jack-foglalattal, amikor egy olyan különlegesség várt a leleplezést, mint az Elite kontroller.

Új D-pad és ravaszok, programozható gombok, cserélhető komponensek, állítható érzékenység, hátlapra szerelhető apró kis "lapátkák" gondoskodnak arról a Microsoft ígérete szerint, hogy példának okáért minden korábbinál pontosabb fejlövéseket eresszünk meg a szóban forgó vezérlővel.

Természetesen PC-n is élvezhetjük az előnyeit köszönhetően a Microsoft újonnan támadt érdeklődésének az általa sokáig méltatlanul elhanyagolt és háttérbe szorított platform iránt. No meg egy újabb érv lehet amellett, hogy Windows 10-re váltsanak a gamerek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)