Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett az Xbox One X és az Xbox előadás?

|

Lezajlott az E3 2017 első előadása, melyen a Microsoft egy rakás játék mellett megmutatta az Xbox One X-et is, amit eddig Project Scorpio néven ismertünk.

Hirdetés

A tegnapi EA Play ugye még nem volt hivatalosan az E3 része, de a Microsoft előadása már igen. Erős volt a felhozatal, de az Xbox One X kapcsán a szerkesztőségen belül nem tudjuk eldönteni, örüljünk-e vagy sem.

A konzol kb. 160 ezer forintért kínál 4K-t és 60 fps-t, ami nem rossz ajánlat, de kérdés, hogy hány játék fog tényleg ezekkel a paraméterekkel futni. Az előadás során megcsodálhattuk az Assassin's Creed Origins, a Metro Exodus, a Forza Motorsport 7, az Anthem és a Middle-earth: Shadow of War játékmenetét, és mindegyiktől hevesen pislogtunk, úgyhogy csak nem olyan rossz dolog ez.

Nektek mi tetszett a legjobban? Vágytok a One X-re? Mit láttatok volna még szívesen? Írjátok meg kommentben!

E3-as híreinket megtaláljátok E3 aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)