Hirdetés

Kiderült az Xbox Scorpio ára?

|

Csak remélni tudjuk, hogy ez nem igaz, és valójában olcsóbb lesz a Microsoft új konzolja.

Hirdetés

Már csak pár óra választ el bennünket a Microsoft E3-as konferenciájától, ahol végre leleplezik a Project Scorpio kódnéven futó új masinát. A megjelenési dátum és az esetleges exkluzív címek mellett a konzol ára is egy fontos kérdés, most pedig lehetséges, hogy valaki azt állítja, pontosan tudja, mit olvashatunk majd az árcédulán.

Geoff Keighly a Twitteren tette közzé, hogy meggyőződése szerint 499 dollárba kerül majd az Xbox Scorpio, hacsak a mai nap folyamán nem változtatta meg gyorsan a döntését a Microsoft, akkor az esti előadáson is ezt jelentik majd be.

Tény, hogy bivalyerős gépet épített a Microsoft, de így is túlzottan rizikósnak tűnik ez a döntés, főleg annak tekintetében, hogy a Sony elvileg árcsökkentést tervez. Egy drága és valamivel jobb konzol, és egy jóval olcsóbb, viszont csak nüanszokkal kevesebbre képes gép közül valószínűleg elég gyorsan választanak majd a vásárlók. 

Kövessétek velünk együtt a Microsoft E3-as konferenciáját, ott minden kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)