Hirdetés

E3 2019 - ősszel indul az Xbox streaming szolgáltatása

|

Az E3 látogatói már tesztelhetik, de nekünk sem kell nagyon sokat várni.

Hirdetés

Mint a játékiparban most épp mindenki, a Microsoft is a streamingben látja a jövőt. Nem olyan vehemenciával áll bele, mint a Google a Stadiával, de azért elkezdett kísérletezgetni, hogy akinek elég jó netje van, akár mobilján is játszhasson xboxos játékokkal.

Hirdetés

Októbertől saját Xbox One konzolunkat használhatjuk majd szerverként, hogy az a világon bárhova elsugározza játékainkat, mi pedig otthonunktól távol is gondtalanul élvezhessük mindet mobil eszközökön. Így tehát nem központi szerverekhez csatlakozunk, és valószínűleg nem is kell külön fizetni a szolgáltatás használatáért. Ősszel még csak teszt jelleggel startol el, de valószínűleg nem tart sokáig a tökéletesítése.

Mivel a mostani előadáson nem mutattak semmi izgalmasat vele kapcsolatban, álljon itt a két hónappal ezelőtti Inside Xbox keretében tartott bemutató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)