Hirdetés

E3 2019 - ezt lehet most tudni a jövőre érkező új Xbox konzolról

|

A Scarlett kódnéven emlegetett gép egész komoly erővel bír majd.

Hirdetés

Érdekes, de most szimplán csak új Xboxként emlegette a sajtó a Microsoft következő generációs gépét, nem volt se Xbox 720, se Xbox Two. Hivatalosan egyébként Scarlett a kódneve, ahogy az Xbox One X-nek például Scorpio volt, a Kinectnek meg Project Natal.

Hirdetés

Nem tudjuk, végül milyen nevet kap, csak azt, hogy 2020 végétől lesz elérhető. 8K-s felbontással futtat majd játékokat akár 120 fps-es sebességgel, a felhő rásegítésével. Számíthatunk továbbá GDDR6-ra. Egy egyedi AMD Navi Zen 2 processzor kerül bele, valamint virtuális RAM-ként is szolgáló SSD. Az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy csökkenteni tudják a töltési időket. Összességében 4x erősebb lesz, mint az Xbox One X, és támogatja majd a valós idejű ray tracinget.

Korábban azt hallottuk, hogy a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően pörgethetünk eredeti xboxos, Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat is, ami meghatározó elem lehet az új generációban.Alapvetően egyébként most nem követik el azt a hibát, hogy all-in-one médialejátszóként próbálják meg eladni, a játékokon van a hangsúly. Üdvözítő ezt hallani. 

Hogy tetszik egyelőre?

Címkék: #e3 2019
Platformok: PC Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)