Hirdetés

XCOM 2 - kiegészítőt jelentenek be az E3-on?

|

A Firaxis elárulta, hogy ott lesz az E3-as PC Gaming Show vendégei között, és az XCOM 2 kapcsán mesél valamit.

Hirdetés

Beharangozónkban is lamentáltunk egy kicsit afölött, hogy a PC Gaming Show szervezőinek nem sok fontos bejelentést sikerült eddig az előadásra csábítaniuk. Nem sokkal a 2017-es E3 előtt egy érdekes résztvevőt jelentettek be, aminek kapcsán egy nagy leleplezésre is számítunk.

Az új résztvevő a Firaxis, melynek a portfólióját tekintve nem meglepő, hogy nem valamelyik konzolgyártó előadásán lép a színpadra. Ezúttal az XCOM 2-t viszi el Los Angelesbe, ami ugyan már megjelent konzolokra is, de a PC-s élvezett nagyobb szeretetet. Az ufóvadászos sorozat hivatalos Twitter-oldalán megosztott teaser képen szereplő jelmondat szerint "Kezdődik a valódi háború", ami alapján nem tudunk másra asszociálni, mint hogy a DLC-k és a hivatalos Long War mod kiadása után egy kiegészítő is érkezik az XCOM 2-höz.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen a taktikai játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)