Hirdetés

E3 2018 - nyomós oka volt, hogy a Yoshi játékot nem mutatták be

|

Sajnos nem úgy állnak a fejlesztések, ahogy tervezték, ezért tovább csúszik a megjelenés is.

Hirdetés

Nagyon hiányoltuk az E3-as Nintedo Direct előadásról a tavalyi konferencián bejelentett switches Yoshi játékot. A karakterrel ugyan játszhatunk majd a Super Smash Bros. Ultimate-ben, de Yoshi egyéni kalandjára még egy évig biztos várnunk kell.

Hirdetés

A Polygonnak adott interjúban Reggie Fils-Aime, a Nintendo America vezetője elmondta, hogy folyamatosan haladnak a fejlesztések, és jól állnak a játékkal, de a megjelenésre csak 2019-ben számíthatunk. Kicsit ellentmond a "jól haladunk" a tavaly bejelentett 2018-as megjelenéssel, de nem csoda, hogy késik a switches Yoshi, hiszen még végleges neve sincs a játéknak.

A Yoshi címet a Good-Feel csapata fejleszti, ők készítették a Yoshi's Wooly World játékot is, így nem ismeretlen számukra a figura.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)