Hirdetés

Zephyr: Rise of the Elementals bejelentés - Ez katasztrofális!

|

Az anyatermészet bődületes erejét kihasználva rombolhatunk a Konami frissen bejelentett Zephyr: Rise of the Elementals című katasztrófajátékában.

Hirdetés

Az emberek többsége halálosan majrézik a természeti csapásoktól, azonban gyakran hallhattunk híradásokat szökőárak és sárcsuszamlások láttán eufórikus állapotban tapsikoló katasztrófaturistákról. Számukra is tartogatott meglepetéseket a tegnapi Microsoft konferenciával elstartoló E3 játékkiállítás, ugyanis bejelentésre került a Zephyr: Rise of the Elementals, melyben tornádókat és örvényeket pátyolgatva, pontosabban irányítva levezethetjük felgyülemlett feszültségünket.

Hatalmas nyitott világban rombolhatunk kedvünkre az Xbox 360, PlayStation és Wii konzolokra megjelenő, leginkább a Katamari sorozat játékmenetére emlékeztető Zephyr: Rise of the Elementals című alkotásban. Városokba és falvakba vezethetjük tornádónkat és minden utunkba kerülő objektumot, (teheneket, traktorokat, házakat) felszippanthatunk, majd kilométerekre messzebb hajíthatjuk. A kooperatív támogatásnak köszönhetően ismerősinkkel közösen pusztíthatunk közel tizenegy változatos pályán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)