Hirdetés

E3 2019 - a Zombie Army 4: Dead War lehet a Rebellion egyik meglepetése

|

Az egyik áruház a hivatalos bejelentés előtt leleplezte a Sniper Elite fejlesztőinek új játékát.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy a Rebellion milyen játékokkal készül az idei E3-ra, ráadásul két bejelentésre is készültek az expó kapcsán. Úgy tűnik, hogy bejött a korábbi tippünk, és a Sniper Elite élőhalottas spin-offja, a Nazi Zombie Army széria egy vadonatúj epizóddal fog bővülni. 

Hirdetés

Az Amazon Spain egyik munkatársa idő előtt listázta a még be sem jelentett Zombie Army 4: Dead War című projektet, ráadásul a mezei és gyűjtői kiadásokat is sikerült lebuktatni (PlayStation 4 és Xbox One platformokra). A leírás szerint 1946-ban járunk Európában, és a Sniper Elite 4 készítői nem kisebb kihívás elé állítanak minket, minthogy egy új kampányban gyűrjük le egyedül vagy három másik játékossal együtt Hitler hordáját. Legendás fegyverekkel, képességekkel és fejlesztésekkel számolhatunk, visszatér az X-ray kamera, valamint jön az eddigi legnagyobb horda játékmód is.

Egyelőre többet nem tudni a projektről, de a bejelentésekre a PC Gaming Show alatt kerül majd sor, így június 10-én, magyar idő szerint 19:00-kor ki fog derülni minden a Zombie Army 4-ről is - már ha tényleg ezt kapjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)