Hirdetés

A Star Wars-rajongók csalódni fognak az idei EA Play Live-ban

|

Szomorú hírt közölt az Electronic Arts, de azért némi remény is felcsillant.

Hirdetés

A hivatalos EA Star Wars Twitter-oldalon jelent meg nemrég egy bejegyzés, melyben azt közölte a kiadó a Csillagok háborúja-rajongókkal, hogy a július 22-én esedékes EA Play Live-on semmiféle Star Wars bejelentésre nem érdemes számítani, nem fognak tehát itt leplezni új játékokat. 

Hasonló kijelentést tett egyébként július elején a BioWare is, ők arról számoltak be, hogy az új Dragon Age és Mass Effect játékok sem bukkannak majd fel az EA Play Live-on.

Az említett tweetben viszont az is szerepel, hogy az EA már nagyon várja a következő évet, mikoris végre megmutathatja, mire készül a messzi-messzi galaxis kapcsán.

Hirdetés

Elég valószínű, hogy itt a 2022. május 26. és 29. közé tervezett Star Wars Celebrationre gondolnak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy közel egy évet kell várnunk az EA új Star Wars játékainak bejelentésére - nagyobb összegben lehet egyébként fogadni arra, hogy az egyik ilyen cím a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 lesz.

Közben persze más Star Wars-játékok azért szépen csendben készülnek. Még idén megérkezik az ingyenes Star Wars: Hunters, új kiegészítővel bővül a Star Wars: The Old Republic, a Ubisoft Massive egy nyílt világú Csillagok háborúja címen dolgozik, arról pedig már temérdek pletykát hallottunk, hogy az Aspyr egy Knights of the Old Republic remake-et készít.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)