Hirdetés

Az EA Play is halasztásra kerül a tüntetések miatt

|

A Sony-hoz hasonlóan az Electronic Arts is inkább elhalasztja online rendezvényét, hogy teret adhasson a tüntetések mondanivalójának.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben heves tüntetések zajlottak az Egyesült Államokban, miután előkerült egy felvétel, amelyen négy rendőrtiszt durva bánásmódja egy fegyvertelen fekete férfi halálát okozta. A rasszizmus ellen indult tüntetés mellett már rengeteg politikus, híresség és cég is kiállt, a Sony pedig a napokban bejelentette, hogy elhalasztja a PlayStation 5-öt bemutató sajtóeseményt annak érdekében, hogy véletlenül se tereljék el a figyelmet erről az igen fontos témáról.

Hirdetés

Az Electronic Arts most a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy az eredetileg június 11-re tervezett EA Play Live szintén később kerül majd megrendezésre:

"Jelenleg nagyon fontos párbeszédek zajlanak szerte a világon és vannak, akiknek a hangját mindenkinek hallania kell, ezért úgy döntöttünk, hogy egy másik időpontban fogunk együtt játszani."

A tweetből az is kiderül, hogy a rendezvény új időpontja június 18. (hazai idő szerint június 19., hajnal 1), szóval szerencsére nem kell annyira sokat várnunk, hogy megnézhessük a kiadó újdonságait.

A nyár fontos videojátékos eseményeit (és azok folyamatosan változó dátumait) ebben az időről időre frissülő cikkben gyűjtöttük össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)