Hirdetés

Az Electronic Arts idén is saját eseménnyel készül a bejelentésekre

|

2021-ben is lesz EA Play Live, de egészen új időpontban.

Hirdetés

Az Electronic Arts tavaly júniusban megtartott bemutatója, az EA Play Live kiábrándító volt, ennek ellenére azért fel tudott mutatni pár érdekességet: itt leplezték le például az A Way Out fejlesztőinek új játékát, az It Takes Two-t, ezen a rendezvényen kapott gameplay trailert a Star Wars: Squadron és jelentették be a Skate 4-et, szóval legalább ezeknek örülhettünk.

Remélhetőleg az idei eseményre jobban összekapja magát az EA, erre pedig minden lehetőségük adott. Hogy az újratervezett gamescomra, az újból erőre kapó E3-ra, vagy a tavaly azt helyettesítő, idén pedig visszatérő Summer Game Festre készül-e valamire a vállalat, azt egyelőre nem tudni, mindazonáltal az biztos, hogy a nyáron lesz egy saját online bemutatójuk, az EA Play Live.

Hirdetés

 A bejelentés alapján az EA Play Live 2021. július 22-én érkezik el hozzánk, ezúttal is digitálisan. 

Az EA nem erősítette meg, hogy milyen felhozatallal készül, de azért vannak tippjeink. A FIFA és a Madden szériák minden bizonnyal ezúttal sem maradnak ki a buliból, ahogyan a The Sims felbukkanására is nagy összeget tennénk, továbbá ne feledjük el az olyan a háttérben formálódó nagyágyúkat, mint a már júniusban lelepleződő Battlefield 6, a Dragon Age 4, a Mass Effect 4 vagy a Skate 4.

Azt se feledjük el, hogy hozzájuk került a Codemasters és a Star Wars jogokat is használhatják továbbra is, szóval a 2020-as műsornál jóval izgalmasabb show kerekedhet ki ebből.

Fél karomat a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásának felbukkanásáért, ezt már csak zárójelben teszem hozzá. Ti minek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)