Hirdetés

Battlefield V - már egy fél órás összecsapást is megnézhettek

|

Már nem kell tovább várnunk, hogy kimerítő Battlefield V gameplay anyagokat szemrevételezhessünk, a helyszíni haderők küldik a jelentéseket. Most éppen egy fél órás meccset.

Hirdetés

Korábban már láthattunk egy kis ízelítőt a Battlefield V által kínált izgalmakból, de végre a helyszíni játékosok és videósok is rátehették a mancsukat a játékra, így értelemszerűen érkeznek is a különféle bemutatók.

Hirdetés

Lanai Gara például egy több mint fél órás videóval kedveskedett követőinek a YouTube-on, így nagyjából egy teljes meccs lekövethető vágások nélkül, így már azért rá lehet érezni a játékmenet ízére.

Természetesen a helyszínen lévő kollégáink, Kaci és Paca is igyekeznek kipróbálni a játékot, és beszámolnak majd nektek mindenről, de érthető módon nem egyszerű odaférni a mókához, mert sokan ki akarják próbálni a DICE alkotását. A sorban állás szimulátorban fejlődnek addig a srácok, de ha majd egyszer kijutnak a harcmezőre, ott szem nem marad szárazon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)