Hirdetés

Bemutatkozott a Battlefield Portal, ahol különböző korok katonái eshetnek egymásnak

|

Az EA Play során ismét egy hangulatos prezentációt kapott az új Battlefield.

Hirdetés

Június elején egy brutális trailerrel mutatkozott be a DICE következő nagy dobása, a Battlefield 2042, amit aztán pár nappal később megfejelt a Microsoft E3-as műsorát gazdagító meggyőző gameplay. Számos részlet is kiderült arról, hogy a csapat miképpen képzeli el a jövőjét (például kampány nélkül), viszont még mindig rengeteg kérdésünk maradt, elég csak azokra a játékmódokra gondolni, amikkel kapcsolatban titokzatoskodtak a készítők, és csupán a szivárgásokból volt róluk némi elképzelésünk. 

Hirdetés

Szerencsére nem kellett túl sokat várni a leleplezésre, az EA Play keretében végre kiderült, hogy mit takar pontosan a titokzatos harmadik játékmód, aminek korábban még a címét sem voltak hajlandóak elárulni. Ahogyan az a ma véletlenül idő előtt közzétett cikkből is kiderült, az említett mód a Battlefield Portal nevet viseli, és lényegében egy sandbox lesz, amiben hozzáférhetünk a Battlefield 2042 és a korábbi részek (mint a Battlefield 1942 és a Battlefield 3) elemeihez is, szabadon keverhetjük őket, modern katonák harcolhatnak a nácikkal és fordítva. Futólag a Hazard Zone is szóba került, de azt most nem mutogatta a DICE, a Battlefield Portalra koncentrált, ami ilyen lesz:

A Battlefield 2042 megjelenése október 22-én várható PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, a Battlefield Portal pedig már a megjelenés napjától elérhető lesz előre készített tartalmakkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)