Hirdetés

Cross-play támogatást kap az Apex Legends, Switchre is megjelenik

|

Együtt játszhat majd az Apex Legends minden PC-s, PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches játékosa.

Hirdetés

Lassan másfél éve fut nagy sikerrel az Apex Legends, aminek nemrég indult el az ötödik szezonja, mely jelentősen felfrissítette a játékot. Ősszel azonban egyrészt megjelenik Steamre és Nintendo Switchre, másrészt bekerül egy nagyon régóta várt funkció, ami adhat még egy lökést a népszerűségének.

Hirdetés

Nagyjából a megjelenés óta várják a játékosok, hogy mikor teszi elérhetővé a Respawn Entertainment és az Electronic Arts a cross-playt, avagy azt, hogy mindenki platformtól függetlenül együtt játszhasson másokkal. Pontos dátumot nem tudtunk meg, de azt igen, hogy a funkciót a közeljövőben be fogják építeni. 

Az EA Play Live során esett szó az új limitált módról, az Armed And Dangerous Evolvedról, mely annyival bonyolultabb az alap sniperes-shotgunos variációnál, hogy csak Evo Armor érhető el benne, melyet mindenki megkap érkezéskor, és nem lesznek respawn beaconök, ugyanis bevezetik a mozdítható, égből lezuhanó respawn beaconöket, amik később nem csak a limitált módban, hanem a fő módokban is megtalálhatók lesznek. A Lost Treasures Collection Event, melynek során akár 24 különböző cuccot is feloldhatunk, június 23-án veszi kezdetét, és július 7-ig fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)