Hirdetés

EA Play 2018 - egész Európa bajnokává válhatunk a FIFA 19-ben

|

Nem maradhat el év újabb FIFA epizód nélkül, de az EA sikeres beruházásainak köszönhetően hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája licencei, így Európa legnagyobb bajnokságába is beszállhatunk.

Hirdetés

Új év, új FIFA. Nem nagyon hisszük, hogy létezik egyáltalán olyan ember, aki meglepődik az új FIFA bejelentésén, de biztosak vagyunk abba, hogy idén is rengeteg rajongó fog a FIFA virtuális gyepére lépni.

Hirdetés

Az EA-nak sikerült megszerezni az UEFA-bajnokok ligája licenceket, így Európa legnagyobb bajnokságában mi is részt vehetünk fotelünkből. Az EA Play FIFA szeglete alatt kiderült, hogy minden stadion, klub és játékos elérhető lesz a szeptember 28-án érkező részben. Az utóbbi évek során jól bevált Frostbite engine megmarad, de a játékmenetet a rajongók és profi FIFA e-sportolók visszajelzése alapján fejlesztették, finomhangolták. A BL mellett az Európa-liga sem marad ki a játékból, így a legtöbb játékos biztosan meg fogja találni kedvenc klubját.

Az is kiderült továbbá, hogy ismét megkapjuk a Journey módot Alex Hunterrel, sőt ebben is szerep kap a Bajnokok Ligája, melyben a fiatal focistát teszik próbára Európa legjobb csapatai.

A fenti újdonságok mellett, miket vártok még a FIFA 19-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)