Hirdetés

EA Play 2018 - a Respawn is mutatni fog valamit

|

Hosszas titkolózás után a Titanfall fejlesztői ma este végre bemutatják az egyik készülő alkotásukat az EA Playen.

Hirdetés

Habár az EA Play technikailag egy különálló esemény, bátran kijelenthetjük, hogy a mai nappal végre kezdetét veszi az év egyik legnagyobb eseménye, az E3. Nyilván több fejlesztő és kiadó már jóval a rendezvény előtt lelőtt (vagy csak nem tudott titokban tartani) néhány poént, viszont azért az igazán ütős meglepetések és képanyagok az előadásokon fognak előkerülni.

Hirdetés

Az utóbbi években több borzalmas döntést is meghozott az Electronic Arts, de ezek közül az egyik legrosszabb talán az, hogy mennyire ügyetlenül időzítették az egyébként kiválóan sikerült Titanfall 2 megjelenését. Akkor sokan úgy érezték, hogy a pénzügyi sikertelenség hatalmas csapást fog mérni a Respawn Entertainmentben dolgozó tehetséges srácokra, de szerencsére aztán kiderült, hogy több érdekes projekt is készülőben van a srácoknál.

Vince Zampella most a Twitter-oldalán árulta el, hogy a mai EA Play prezentáción még ha csak egy pillanatra is, de meg fogják mutatni a készülő projektjeik közül az egyiket. Ugye korábbról már tudjuk, hogy jelenleg három játék készül a stúdióban: egy Titanfall folytatás, egy Star Wars játék valamint egy VR projekt az Oculus közreműködésével.

Bármelyiket szívesen megnéznénk, de az EA-t ismerve esélyes, hogy ők a lehető legnagyobb neveket akarják előtérbe helyezni, tehát valószínűleg a Star Wars lesz a tuti befutó, már csak azért is, mert a cégnek muszáj valahogy visszanyernie a Star Wars rajongók szimpátiáját és jelenleg a Respawn lényegesen hitelesebb a régi vonalas játékosok szemében, mint bárki, akinek köze van a Battlefronthoz.

Ti mit gondoltok? Melyik titkos projektet néznétek meg a legszívesebben ma este 8 órakor az EA Playen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)